Norske Fjells virksomhet

Norske Fjell AS er et aksjeselskap med aksjonærer fra 25 av de største vintersportsstedene med en alpin profil. Aksjonærer er alpinanlegg og destinasjonselskaper. Alpinanleggene har aksjemajoritet i selskapet, som ble opprettet i 1995. Én av hovedgrunnene til opprettelsen av Norske Fjell var at man i større grad ønsket å være med på å påvirke bruken av markedsbidragene fra Innovasjon Norge (den gang NORTRA). 

Norske Fjell samarbeider med Innovasjon Norge via utenlandskampanjer på de markeder som man vurderer som mest fornuftige å satse i. Gjennom en operativ markedsgruppe sørger Norske Fjell for at fellesmarkedsføringen skjer på anleggenes/destinasjonenes premisser. 

Gjennom Norske Fjells deltagelse i Norsk Reiseliv og medlemskap i NHO Reiseliv, kan Norske Fjell synliggjøre alpinbransjen for andre aktører i reiselivet. Man kan i felleskap også poengtere de ringvirkningseffekter og den lønnsomhet som bransjen genererer til øvrig reiseliv og norsk økonomi generelt, ikke minst i distrikts-Norge. 

Norske Fjell bidro i 2015 med midler for å delfinansiere den nye digitale tjenesten fnugg.no

Tiltaket sees på som et viktig middel for å rekruttere flere gjester til norske alpinanlegg og alpindestinasjoner. 

 

 

Søk

Bransjen i nyhetene

Diverse:

LES SKIHEISEN NR: 100 HER

ALPINMESSE IGJEN I VÅR! 23. 24 MAI 2018

210Fnuggstjernemedtekst

Oppdatert informasjon om vær, føre, åpne bakker/heiser, åpningstider og mye annet fra over 130 norske anlegg: Du har vel lastet ned fnugg, alpinbransjens egen digitale informasjonstjeneste? Tjenesten kan lastes ned i App Store og Google Play, alternativt gå inn på www.fnugg.no Velkommen ut! 

 ALF kurs

ALF tilbyr følgende kurs i sesongen 2017/18: Driftslederkurs Skitrekk, Driftslederkurs Stolheis, Redningssamling, Kriseseminar, Skipatruljekurs, Preppekurs, Parkbyggerkurs. Datoer og nærmere informasjon legges fortløpende ut på ALF´s hjemmeside (kurs) og det informeres også i sosiale medier, i vårt nyhetsbrev etc. Invitasjoner sendes i tillegg til ALF´s medlemmer per e-mail. 

Kontakt oss:

Alpinanleggenes Landsforening

 Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo, Norge

Telefon +47 22 46 46 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LogoSBF liten

Vår samarbeidspartner Skiskolenes bransjeforbund

Gjensidige logo vertVår samarbeidspartner Gjensidige Forsikring