Norske Fjells virksomhet

Norske Fjell AS er et aksjeselskap med aksjonærer fra 25 av de største vintersportsstedene med en alpin profil. Aksjonærer er alpinanlegg og destinasjonselskaper. Alpinanleggene har aksjemajoritet i selskapet, som ble opprettet i 1995. Én av hovedgrunnene til opprettelsen av Norske Fjell var at man i større grad ønsket å være med på å påvirke bruken av markedsbidragene fra Innovasjon Norge (den gang NORTRA). 

Norske Fjell samarbeider med Innovasjon Norge via utenlandskampanjer på de markeder som man vurderer som mest fornuftige å satse i. Gjennom en operativ markedsgruppe sørger Norske Fjell for at fellesmarkedsføringen skjer på anleggenes/destinasjonenes premisser. 

Gjennom Norske Fjells deltagelse i Forum for Reiseliv og medlemskap i NHO Reiseliv, kan Norske Fjell synliggjøre alpinbransjen for andre aktører i reiselivet. Man kan i felleskap også poengtere de ringvirkningseffekter og den lønnsomhet som bransjen genererer til øvrig reiseliv og norsk økonomi generelt, ikke minst i distrikts-Norge. 

Norske Fjell bidro i 2015 med midler for å delfinansiere den nye digitale tjenesten "fnugg". Tiltaket sees på som et viktig middel for å rekruttere flere gjester til norske alpinanlegg og alpindestinasjoner. 

 

 

Søk

Diverse:

210Fnuggstjernemedtekst

Hold deg oppdatert på akkurat ditt favorittanlegg. I fjor ble bransjens egen digitale informasjonstjeneste fnugg lansert. Publikum kan nå laste ned tjenesten i App-store eller Google Play, alternativt gå inn på www.fnugg.no og få oppdatert informasjon om vær, føre, åpne bakker/heiser, åpningstider og mye annet. 125 anlegg er med så langt. 

Alpinmessen på Storefjell 10. og 11. mai

Du har vel satt av datoene?  Bransjens egen messe; Alpinmessen, avholdes den 10. og 11. mai 2017 på Storefjell Resort Hotel. Messen er en sentral møteplass for alle i alpinbransjen og den perfekte utstillingsplassen for alle som selger/ønsker å selge sine produkter til alpinbransjen. Er du utstiller så meld deg på snarest, hallene er snart fulle! Nærmere informasjon om Alpinmessen og mulighet for å bestille inngangskort/messekort (for både besøkere og utstillere) vil bli sendt ut i løpet av kort tid.

Ønsker du mer informasjon? Se toppmenyen (messe) eller ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ALF kurs

ALF tilbyr følgende kurs: Sykkelpatruljekurs, Driftslederkurs Skitrekk, Driftslederkurs Stolheis, Redning Stolheis, Lederkurs, Skipatruljekurs, Preppekurs, Parkbyggerkurs. Vi sender fortløpende ut informasjon om ALFs kurs via mail (til våre medlemmer) og informerer også om kommende kurs via nyhetsbrev/hjemmeside og sosiale medier. 

 

Kontakt oss:

Alpinanleggenes Landsforening

 Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo, Norge

Telefon +47 22 46 46 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LogoSBF liten

Vår samarbeidspartner Skiskolenes bransjeforbund

Gjensidige logo vertVår samarbeidspartner Gjensidige Forsikring